Producten

Als we het hebben over de producten van Heijkop 's Houtsnijwerk, kunnen we al van tevoren zeggen dat we hierin nooit volledig kunnen zijn. Alles is namelijk mogelijk, toch willen we de meest gemaakte producten in de afgelopen jaren er even uitlichten.

Teksten
Verreweg het grootste gedeelte van de werstukken van Heijkop 's Houtsnijwerk, betreffen het uitsneden van teksten, al dan niet gebaseerd op de Bijbel. In veel gevallen zijn deze teksten nog voorzien van een extra afbeelding.

Taferelen
In deze categorie van werkstukken valt het beeldende werk. Een afbeelding, dit kan een foto of duidelijke tekening zijn, wordt omgezet in een prachtig 'bord'. Deze afbeelding kan een uitgebeeld verhaal uit de Bijbel betreffen, maar ook zeer goed een afbeelding van bijvoorbeeld vrachtauto's, bedrijfspanden enz., wat deze categorie bij uitstek geschikt maakt als relatiegeschenk

Ornamenten
Het 'krullenwerk', denk hierbij aan versieringen aan bijvoorbeeld orgels, haardschouwen, trapleuningen, stoelen, deuren van oude panden etc. . Ook het snijden van (familie)wapens als decoratie hoort in deze categorie thuis.

Bezoekadres

Heijkop's Houtsnijwerk
Hofstraat 3
5317 JM Nederhemert-Noord

Contact

Telefoon
(0418) 55 13 83

Mobiel
06 25 11 04 05

Email

Info@houtsnijwerk.nl

Video